Telefon: +381 064 645-79-12 Email: office@familyminvest.rs Radno vreme:Pon - Sub(8-16)

Natural maska za kosu total care&repair

Family Natural maska za kosu total care&repair 

Sifra: 8606109173977

Dobrodošli u svet potpune nege i obnove kose uz Family Natural masku "Total Care & Repair"! Naša inovativna formula pruža sveobuhvatnu negu koja ne samo da revitalizuje vašu kosu već je i štiti od svakodnevnih oštećenja, čineći je jačom, mekšom i sjajnijom nego ikada.


Maska

Opis

Snažna Formula za Totalnu Njegu: Family Natural maska "Total Care & Repair" kombinuje vrhunske sastojke kako bi pružila potpunu negu vašoj kosi. Ova formula je posebno dizajnirana da se bori protiv oštećenja, popravlja lomljene vlasi i ostavlja kosu obnovljenom i zdravom.


Obnova i Zaštita: Dozvolite našoj maski da prodre duboko u vlasi i pruži intenzivnu obnovu. Sastojci poput keratina i arganovog ulja rade zajedno kako bi ojačali svaku vlas, čineći je otpornijom na lomljenje. Total Care & Repair maska takođe pruža zaštitu od štetnih uticaja okoline, poput UV zračenja i zagađenja, čuvajući vašu kosu od daljih oštećenja.


Ključne Prednosti Total Care & Repair Maska:


  • Obnavlja oštećenu kosu: Reparira lomljene vlasi i revitalizuje oštećenu kosu.
  • Štiti od oštećenja: Pruža zaštitu od faktora okoline koji mogu naškoditi vašoj kosi.
  • Intenzivna Hidratacija: Duboko hrani suvu kosu, vraćajući joj mekoću i sjaj.
  • Keratin i Arganovo Ulje: Snažni sastojci za jačanje i hidrataciju.Obezbedite potpunu negu svojoj kosi uz Family Natural masku "Total Care & Repair". Kupite sada i doživite transformaciju vaše kose ka zdravlju, sjaju i snazi!


Upotreba i mere opreza

Nanesite masku na čistu, vlažnu kosu, ravnomerno rasporedite i ostavite da deluje nekoliko minuta pre ispiranja. Za optimalne rezultate, koristite redovno kao deo vaše rutine nege kose.

Pošaljite upit

80+ Partneri sirom Srbije