Telefon: +381 064 645-79-12 Email: office@familyminvest.rs Radno vreme:Pon - Sub(8-16)

Natural maska za kosu neven&ulje pamuka

Family Natural maska za kosu neven&ulje pamuka 

Sifra: 8606109173953


Otkrijte čuda prirode sa Family Natural maskom za kosu "Neven & Ulje Pamuka". Ova posebno formulisana maska spaja blagotvorne osobine nevena i hranljivog ulja pamuka kako bi pružila vašoj kosi nežnu negu, hidrataciju i obnovu. Spremite se da osetite svu mekoću i sjaj koji priroda može pružiti.

Maska

Opis

Nežna Negovanost Nevena:Neven, poznat po svojim umirujućim svojstvima, nežno neguje vašu kosu i temeljno hrani svaku vlas. Za kosu koja je sklona suvoći ili iritaciji, Family Natural maska "Neven & Ulje Pamuka" je savršen izbor za vraćanje ravnoteže i prirodne lepote.


Hranljivo Ulje Pamuka:

Ulje pamuka dodaje dubinsku hidrataciju i hrani kosu esencijalnim masnim kiselinama. Ovo hranljivo ulje ne samo da omekšava kosu već i poboljšava njen opšti zdrav izgled. Rezultat je kosa koja izgleda prelepo, svilenkasto i revitalizovano.


Obnova i Sjaj:

Maska ne samo da hidrira već i pomaže u obnavljanju oštećene kose, čineći je jačom i otpornijom. Vaša kosa će zablistati prirodnom lepotom, sa sjajem koji dolazi iznutra.


Uzmite vreme da osetite nežnost i prirodnu lepotu svoje kose uz Family Natural masku "Neven & Ulje Pamuka". Ova maska je vaš ključ ka revitalizaciji i blistavoj kosi. Kupite sada i doživite čaroliju prirodnog nege!


Upotreba i mere opreza

Nanesite masku na vlažnu kosu, ravnomerno rasporedite i ostavite da deluje nekoliko minuta kako bi sastojci prodrlili duboko. Isperite pažljivo. Za najbolje rezultate, koristite masku redovno, najmanje jednom nedeljno.

Pošaljite upit

80+ Partneri sirom Srbije