Telefon: +381 064 645-79-12 Email: office@familyminvest.rs Radno vreme:Pon - Sub(8-16)

Family Natural krema neven&glicerin 100ml

Family Natural krema neven&glicerin 100ml 

Sifra:8606109173243

Osvežite svoju kožu prirodnim blagodatima Family Natural Kreme sa Nevenom i Glicerinom. Ova posebno formulirana krema donosi harmoniju nežnosti nevena i hidratantne moći glicerina, pružajući vašoj koži svežinu i dubinsku hidrataciju.

IMG 35c352ca48f333f3bac0ce8a96aea4f6 V

Opis

Regenerativna Moć Nevena


Neven, poznat po svojim regenerativnim svojstvima, pruža koži potrebnu podršku za obnovu. Family Natural Krema sa Nevenom pomaže u smirivanju iritacija, ublažava suvoću kože i ostavlja je mekom na dodir. Ova formula je posebno dizajnirana da umiri kožu, čineći je blistavom i zdravom.


Hidratacija Glicerinom


Glicerin je snažan hidratant koji privlači vlagu i zadržava je u koži. Ovaj sastojak čini Family Natural Kremu idealnom za suvu kožu, pružajući dugotrajnu hidrataciju. Glicerin takođe pomaže u očuvanju elastičnosti kože, čineći je mekom i glatkom.

Sveobuhvatna Nega za Celu Porodicu: Family Natural Krema sa Nevenom & Glicerinom formulisana je da odgovara svim članovima porodice. Bez obzira na tip kože, ova krema nudi sveobuhvatnu negu koja će osvežiti i nahraniti kožu. Laganu teksturu je lako apsorbovati, pružajući trenutni osećaj hidratacije.

Prirodna Negu za Svakodnevnu Lepotu: Family Natural Krema Neven & Glicerin 100ml pruža vam jedinstvenu kombinaciju prirodnih sastojaka za negu koja se brine o vašoj koži s ljubavlju. Uživajte u nezi koja osvežava, hidrira i čini kožu neodoljivo mekom.
Upotreba i mere opreza

Nanesite kremu na čistu kožu laganim, kružnim pokretima. Koristite je redovno kako biste očuvali optimalnu hidrataciju i svežinu kože. Ova krema je savršena za svakodnevnu upotrebu za ruke i nokte.

Pošaljite upit

80+ Partneri sirom Srbije